Tuesday, March 8, 2011

Beza teman tapi mesra dgn BFF..

nie nak citer skitla..saje suka2..
saya de kenal dengan sorang lelaki nie..
urm, dah lamela..kira-kira 3 bulan yang lepas (lame ke eh..hehe, xla jugak)
orangnye bek sangat2, slalu buat saya epi dan yang penting, die nie giler2 cam saya jugak..
kalau dengan diela, xpernah pun kering gusi dibuatnye..
slalu de bende yang melucukan dan pastinye berakhir dengan gelak tawa dari die atau saya sendiri..hehe..
dan berbalik pada  title saya,
dulu saya anggap die nie sebagai teman tapi mesra saya..
p skunk, dah lain..
saya dah anggap die BFF saya..

kenapa????
jawapannye,
syhhh, saya je yang tau..hehe
teman tapi mesra dgn BFF..pe bezanya??? -->> soalan yang die ajukan pada saya baru je sebentar tadi..
tiba2 saya diam, xtahu nak jawab pe..
aiii, susah nak jawab..(lebih payah dari soalan exam kot..hihi)
tapi, last2..die sendiri bagi jawapan..
jawapan yang agak ngokngek la jugak..macam tuannye..hehe
kata die :
"kalau teman tp mesra nie, mula2 dia berteman dlu, pastu dia pun mesra..kalau bestfrenz plak, mula2 dia best dulu, pastu baru dia frenz....hahahaha"

hehe, tengok..memang ngokngekkn..ish3


p/s : buat die, saya suka sangat3 kawan dengan awak..tq banyak taw..hehe



♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Cik Zaiey..♥

0 jari menari..:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...