Friday, March 25, 2011

kim je soo punye besday..

kim je soo??
hah, sape tuh ?? mesti de yang tertanya-tanyakan..pelakon korea ke..haha..jangan salah paham dah..takde kaitan same skali..yang nie nama gelaran member saya (ayu) kat fb..tah nape die berkenan kat name tuh..plik2..hehe..semalam, kiteorang de sambut besday dia kat kfc..kfc lagi (baru je p) haha..besday dia dah lame, 15/3 ari tu..tapi baru je sambut ri nie coz sibuk dengan exam dan macam-macam lagi probnye..dan saya, sebagai kawan dia (kerja satu wad n satu shift ) langsung tak wish kat dia..bukan tak ingat, tapi sengaja buat-buat lupa..nak tengok reaksi dia..marah atau x..hehe..

besday kali nie,
meriahla jugak..biasa-biasa kalu besday yang lain slalu sambut kat bilik je..tapi yang nie, len kes skit..maybe sebab terlewat sambut, terpaksa la buat gempak skit, sambut kat kfc..hehe..

kat bawah nie, riang ria kami kat kfc..
bersama syida n besday gurlz..n kat tepi 2, bodyguard kteorg..hak2

nie lak, besday gurlz tgh bkk hadiah..tapi org sebelah lak (syida n aini ) yang nampak t'lebih excited..uishh, tengok tuhh..hahaa


)
bersama rumate , k.ta

mouth reactionnnnnnnn..haha..syoknye mereka..makan..nak2, yang tengah tuhh..hehe

geng promote nme kim je soo..saje nak amik hati..haha


kami lagi..

dan nie geng2 aras 4 yang memenuhi kfc..hehe
p/s : hehe..buat besday gurlz, sori coz lambat wish..selamat ri lahir..moga panjang umo, murah rezeki n epi slalu..sori lau banyak buat salah deh (",) hehe

Bila jari menari,

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Cik Zaiey..♥

2 comments:

  1. i like.............. cayalah kim je so,, huhu
    disygi ramai...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...