Thursday, April 14, 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI

salam.
entah nape malam nie, susah skit nak lelapkan mata nie..
nengok jam, uisshh..dah kul 1.21 am upenye..
tapi mate nie stil segar dan tak mengantuk..

so, pe yang saya buat??
habiskan masa dengan blogwalking kat blog abang BEN ASHAARI..
dan jupela en3 nie..  "SEGMEN : BEN ASHAARI GEGAR LAGI.."
nie, ayat abang ben yang saya suka, "Ini adalah ikhlas .. nak join ke tak , terpulang .. tak perlu nak fikir buruk .. Tiada paksaan ... Semudah itu ...  " --> copy n paste dr en3 die..hehe
dan saya, tunggu pe lagi...
trusla join..




 letakkan header nie dan linkkan ke en3 tadi..tu je, mudah kan?? hihi

Bila jari menari,

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Cik Zaiey..♥

14 comments:

  1. salam dik,

    lama tak join segmen
    dari blog ben...

    :)

    ReplyDelete
  2. kasi gegar ini blog.. dgn tuan2 dia sekali!!!

    ReplyDelete
  3. hye geng blogger...

    gegar..gegar..gegar..!!!
    mcm tsunami....
    gegarkan blog anda
    tebaOOOOmmmMMMMM....

    singgah2 lak di http://akutetapaku85.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. singgah sebentar menggegar blog ni!
    jom singgah blog kte pulak ;D

    recent post;
    call it a day?

    top post ;
    ben ashaari gegar lagi

    kau silap besar

    Anwar hadi :)

    ReplyDelete
  5. hai..same group...dtg singgah sini kasi gegar :)

    http://ummiedamia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. hyee dropping by :) gegar gegar.


    http://amierazemiesya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

    ReplyDelete
  8. KEBABBOMMM!!! bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.. haha. salam ziarah. =)

    http://bdkkck.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum..
    masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam singgah dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

    Nadh kata Its Complicated

    ReplyDelete
  10. SALAM GEGARAN: Satu Hari Seratos Blog menyambong gegran nya ke kumpulan 6.. Kumpulan 1,2,3,4,dan 5 telah berjaya ku tawan... Kini tiba la pula giliran kumpulan 6.... Arap2, misi peribadi ni tercapai... Hehhe

    *Peace Yo! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...