Wednesday, April 6, 2011

Bila bear start bergambar.....


salam..
tengok pada tajuk, mesti de yang pelik kan..
bleh ke bear bergambar??? bleh erk???
haha, takdenye melainkan kita yang tolong amik gambarnya..
mula-mula sekadar nak tunjuk pic bear kat member dan sekadar nak hilangkan tension bila syik duk menghadap buku, jadi saya amikla picnye..
tapi tetiba mari terfikir, mari idea...
kalaula manusia bleh posing bukan men lagi, kenapa tak bear..
fikir punye fikir, niela jadinye...hehe, jom nengok !!!

yang nie, bear kesayangan saya..om2 dan nulu
 
om2 lagi..tapi lam kenangan, dah bagi kat orang tersayang..
nulu dan lulu..mereka saling menyayangi..hak2
lulu saya..senyum pada camera
lulu n bff, mr. koko...
nulu n om2 sambil diapit nurse bear...

nulu dan om2 lagi bersame cik purple..
mereka bertiga.. papa bear, lulu dan nulu
mereka lagi..

dan lagi..
dan nie yang last, bear famili kat A401..


 hehe, comel kan mereka-mereka nie..hehe


Bila jari menari,


♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Cik Zaiey..♥

0 jari menari..:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...