Wednesday, April 13, 2011

My bornday, 13 April 2011..

salam..
hehe..saya, sangat2 hepi hari nie..

malam tadi je, dapat banyak call dan mesej dari kawan-kawan, wish my bornday..tak sangka ari nie, dah masuk 22 tahun..kejap je mase berlalu...

dan "si dia" buat saya saya tergaru (terharu ), dengan nyanyikan lagu "happy birthday" kat saya..
walaupun suaranye tak sesedap suara faizal tahir (oppss, terterus terang lak..hehe) , tapi cukup buat saya epi dan membuatkan saya dapat tidur dengan lena (haha, koya je ayat kan??)..

tadi plak, segala urusan kat wad semuanye lancar..tak seperti hari-hari lain yang cukup memenatkan..seperti merestui tarikh tersebut..clean and clear je..hakhak

dan bila bukak je fb, epi lagii bile tengok notifications yang berlambak2 dan wall yang penuh dengan ucapan bornday..uisshh, lenguh jari nie membalas..hehe

dan lagi, bila balik je dari KB, nampak de hadiah atas meja..diri nie makin terlebih epi jadinya..
ingat jugak mereka-mereka kat saya..huhu..hepi, hepi dan hepi lagi..
syukur sangat2 atas nikmatNya..
Alhamdulillah..

p/s : buat mereka yang dah wish my bornday, tq banyak2..luv u all.. 


Bila jari menari,

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Cik Zaiey..♥

10 comments:

  1. hepi belated besday...tq dtg blog LM...

    happy blogingg ye.tp..pd pendapat LM jika awak buang pop up tu lg mudahkan org nak komen kot?then wat pop up window tuk komen..br byk leh dpt komen tiap entri..sekadar pendapat je...jgn marah ye

    ReplyDelete
  2. "Salam KEnal!Hepi b'day utk kamu yg ke 22 thn..smga berjaya dlm apa jua bidang yg kamu pilih...panjang umur dan happy selalu.***sokong pendapat LM tu..itu sbb akak suka blog ibu2 jer..sbb blog remaja mcm kamu ni selalunya penuh mcm2 widget...
    tolong jgn terasa sampai nak unfollow k..hehehhe,gurau jer...teruskan berblog walau kdg2 rasa mcm fed-up....peace!***

    ReplyDelete
  3. Piasara
    he2..salam kenal jugak..insyaallah, nasihatnye LM dan Piasara akan diikuti..

    ReplyDelete
  4. hepi besdayy waaa akakk..haaaa..
    aku masih awl 19 waa..hahaha..badjet muda ni..hihi..

    ReplyDelete
  5. happy belated bday dear.

    wish all ur dreams come true k?


    akak dah follow balik : )


    have a gorgeous weekend~~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...