Friday, April 1, 2011

Penantian Suatu Penyeksaan

Salam.
penantian suatu penyeksaan !!!

huhu, tol ke???
hari nie, baru saya sedar..
saya nie bukan penyabar orangnya..
insiden nie berlaku petang tadi, time kami (saya n da geng) kuar jalan-jalan sekitar KB.
mulanya, bukan men gembira dapat keluar, dapat hilangkan tension selepas 6 hari berpraktikal kat wad...tapi pengakhirannya suatu yang menyedihkan..haha (koya je ayat kan??)
1st tempat kteorang p, pasar siti..time tuu, mud ok lagi..teman member pergi cari barang..
2nd, teman member p potong rambut..lamenye, bukan men..tapi stil leh tahan..
siap yang tuu, sorang lagi member buat hal, nak buat rambut katanya..
kami tunggu lagi...............
(hati nie, skit m'gelegak dah..p tetap buat cool..huhu)
tunggu punya tunggu.....
dari saat, beralih ke minit, kemudian menjadi...........
kemudian menjadikan saya jadi nek geram, benci, n bla bla bla....
bukan kat mereka2, tapi benci menunggu..
tunggu, tunggu dan tunggu lagi..
aissshhh...
memang tak bole dah....
sampai tahap tu je..
haha..
last skali, amik keputusan tuk tinggalkan dorang..
balik sendiri..sorang2 plak tu...sib bekla dekat dengan kolej..
tapi takpe, janji hati tak geram n marah dah...
hehe..teruk kan saya !!! 
ke mana kesabaran saya yang berkurun tu menghilang....
aishhhh...
mudah-mudahan kesabaran tuu datang balikk..

Bila jari menari,

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Cik Zaiey..♥

11 comments:

  1. alahai cik zaidah ni..sy pn xska menunggu..tp masih bly sbar ag(koya)huhu..tp meme tabik la kputusan cik zaidah ni..hehe..sy tetap akn menunggu(nk jge ati kwn)

    ReplyDelete
  2. Nabi menganjurkan jika engkau marah dalam keadaan berdiri maka duduklah, dan jika engkau dalam keadaan duduk maka berbaringlah, semakin jiwa kita dekat dengan tanah maka semakin rendah pula hati kita ini

    ReplyDelete
  3. tp jgan baring atas tanah lak taw..huhu..
    satu ag tips..simpan batu dlm poket.ketika cik zaidah nk marah..cuba pindah batu dlm poket kanan ke poket kiri..mane tahu berkesan..hehe

    ReplyDelete
  4. @mrul
    hehe..yke..t ble mrh lg, org try eh..

    ReplyDelete
  5. Dalam kehidupan ni kita kena sabar dalam menunggu. Perkara ni memang kita kena hadapi. Nak jodoh kena tunggu, nak kahwin kena tunggu (kumpul duit), nak berjaya kena tunggu (sebab lama). Hahaha, lumrah kehidupan. Jadi kena belajar leibh bersabar lepas ni ye.

    P/s: Maaf tak jenguk blog kamu semalam sebab ada hal.

    ReplyDelete
  6. Ya betul tunggu tnet slow wat maleh nak bw

    ReplyDelete
  7. @Miss Tira
    hehe..tol 2..lam proses blaja tuk jd sbrla nie..

    ReplyDelete
  8. ish3....garang tol org nme zaidah nie ea???hehehe....
    lam hdup kte bnyak kner b'sbor..
    sbor 2 sbhgian drpd iman....
    jka kte bnyok sbor mka mkin kuat iman seseorg itu...
    sesungguhnya 4jj1 itu sayang pada umatnya yg penyabar n pemaaf...
    mrah 2 perlu jgak ble bnda ade yg memungkari...
    hehehe...senyum3....;)
    comey tu kn....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...