Monday, April 11, 2011

Suka, Suke & Suki Kami di Stong Hill.. (",)

salam.
8  April 2011, merupakan satu hari yang cukup meletihkan bagi saya dan geng-geng yang lain..
tetapi, tarikh dan hari tuu jugak yang buat kami rasa betul-betul hepi dan segala stress kami hilang..
ape taknye, cukup pening bila mengingatkan bagaimana kami terpakse manage wad untuk tempoh mase 5 hari (minggu nie, de 3 hari lagi)..
aiiiiii, pening taw.. duduk pun tak sempat, makan pe lagi.. Tuhan je tahu betape busynye kami bermanagement..hehe

dan berbalik pada tajuk utama,
pada hari tu, kami menghabiskan masa hampir 1/2 hari kat Gunung Stong..perjalanan ke sane dari Kota Bahru mengambil masa dalam kira-kira 3 jam..dan nasib baikla, kami berenam tak makan buah langsat (sesat) kerana kami langsung dan tak pernah jejak kaki ke sana..nie 1st time..selok belok jalan pun kami tak tahu, bergantung pada sign board semata-mata.. alhamdulillah, akhirnya sampai jugak..

kat bawah nie, permandangan kat sane..uishh, cantik kan...masyaallah, indahnya ciptaan Tuhan..










nie plak pic2 kami..


time mula2 sampai, buat2 nengok keindahan alam ..hehe

bergambar sebelum bergerak ke destinasi pilihan..haha

dan nie, selepas penat ronda2..jadi habuan pacat..ksian tuan empunya kaki..hak2

nyalakan api untuk ber' BBQ..jadi mangsa pada dak2 nie..dorang syok2 p mandi...huhu, sedih (T-T)

urm, akhirnye..dapat jugak makan..

nie lak k.ta yang de cita-cita nak jadi klon ikan duyung..hehe..sambung mandi  lepas abis makan..

dan nie pic yang last oleh promoter baru Stong Hill, nurjaa ..sape yang tak pernah mari sini, meh2 la..sure takde penyesalan..yang de cuma keenjoylan..hik..

jom p sini ramai2..

Bila jari menari,

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Cik Zaiey..♥

0 jari menari..:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...