Sunday, April 17, 2011

Urm, Dah Setahun Rupenye..

salam..
sebenarnye, tak tahu pun nak taip en3 sal pe..
tapi tangan nie, cam gatal je nak menaip..so, taipla jugak..hehe
read dis..

17 April 2011, cukup setahun saya kenal dengan budak nie..

budak nie hah, Siti Nasirah Nasiron / Cik Nacra..
perkenalan kami bermula kat wad "puteri" di Hospital Raja Perempuan Zainab II. perkenalan yang biasa yang lama-kelamaan mengubah ikatan tu menjadi ikatan adik beradik..

dia, Cik Nacra -->
  • adik yang slalu buat saya epi n ketawa sampai lenguh sume otot2 muka ..hehe
  • adik yang slalu de bile saya sedih..
  • adik yang slalu dengar masalah saya dan hulurkan telinganya tuk saya..
  • adik yang slalu kongsi masalah dengan saya..
  • adik yang slalu bagi nasihat pada saya yang sememangnye susah nak terima nasihat..
  • adik yang slalu buat sesuatu yang akan buat saya ingat padanye..
dan yang saya tak leh lupe,
  • adik yang slalu panggil saya pendek n sore cam semut..huhu
tapi,
pape pun die buat, saya Cik Zaiey, stil sayang die..sayang sangat2..even nak marah pun, sure tak jadi..tak tahu kenape..hehe

p/s : buat Cik Nacra, kak sayang dik sangat2 taw..tarikh 2, kak akan ingat sampai bila-bila..huhu, takkan lupe..


Bila jari menari,

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Cik Zaiey..♥

2 comments:

  1. hehehe .
    tergaru bace !
    tq kak , adik pon syg kak sgt2 .
    hahaha .
    cam pelik la :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...