Monday, June 13, 2011

Lihat, Fikir & Ketawa (last part)

Assalamualaikum..
hehe, kita sambung untuk last part..


moralnye kat sini ye adik2, abang2, akak2, 
jangan buat kerja last minute.. 
kalau tak, niela jadinya..
sume benda terlepas..


ibarat terlepas mulut kucing, masuk mulut singa..
auummm, haha


haiwan pun pandai nak hormatkan lagu Negaraku.. tapi kita, ..
ishh, renung2kan dan selamat beramal..hihi


kadang-kadang dalam situasi tertentu, kita perlu percaya dengan kata-kata seseorang..
jangan buat kerja bodoh camni kay..


gaya rambut yang tak pernah dibuat orang..
giraffe nie je yang buat..


bila beruk dah penat panjat kepala dan mau try job baru..


iklan kitkat yang baru.. len bulan, len tahun, insyaallah takkan  masuk lam tv nye..


sebut ramai2..surprise !!!!!!
uisshhh, dengan mulut2 n gigi2 aku skali terbuka..


janji melayu memang susah nak tepati, janji kera?? tak tahula aku.. hihi..


bila seekor haiwan berangan nak jadi profesor...


iklan 3 in 1..
satu, iklan seluar jean berjenama lee cooper..
kedua, iklan kacip patimah yang meramping pinggul..
dan ketiga, iklan posing paling mantap.. haha


awas !!! taktik mencuri paling ditakuti...
jangan mudah terpedaya kay...


band indie terbaru.. nantikan ~


berkawan tanpa mengira bangsa, jantina, keturunan, agama, warna kulit dan last skali saiz jari..
haha..


perlunya preparation sebelum berjuang..kalau tak, awal2 camnila jadinya..


apelaa.. nokia, connecting people konon..
meh nak betulkan..
tapak tangan tuu connecting buah tuu dengan kera tuu..haha


kay, cukup tuk hari nie..
hihi, sambung next time dengan entry lain plak..


p/s : credit to ala canggung tuk picture2 nie..


Bila jari menari,


♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Cik Zaiey..♥

0 jari menari..:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...