Sunday, June 12, 2011

Lihat, Fikir & Ketawa part 3

Assalamualaikum..
Lihat, Fikir & Ketawa part 3..
yang nie aku buat special buat kawan aku pm..
hihi, jom layann..


bila kucing lebih ke depan berbanding manusia..niela jadi nye..


eiyahh !! ade berani, masuk r..


"nengok2.. lu usha apa beb??
bagi penampar kang baru tahu.."


"isabella, bla bla bla.."
nyanyi dengan penuh feel, tengok mate r beb...


cara mintak maaf yang betul..
try dis..
grenti pahtu kena hadiah pelempangg..


"aikkk, ade muka akulaa..mesti pm yang upload nie... huahuahua"


nah, amik ko..penangan rojak betisku..haha, padam muka


"aisshhh, manusia2.. kerna ko tak bagi aku makan, terpaksela aku order sendiri..
tapi, nak klik kat mana eh?? "


macho tak gue??
mau tackle kucing cik senah nie..
agak2, de can tak eh??


"aisshhh, sape lak yang datang nie..ok kejap, nak buka pintu nie.."
lam hati, "nie mesti awek aku nie, kucing cik senah.. hihi, oh yeaa.."


haha..yang nie tak pandai nak ngomen..


cubaan membunuh diri.. iish, tak baik..tak baik..
dun try dis kay..
cari tempat yang lagi tinggi or gune je cara lain..senang skit nak mamposss..


bukan kambing je yang tak suka air, nie hah lagi satu..
mengiom bila kena air..


"tempat landing yang paling bez kat dunia..nikmatnya dunia..
siap aku nanti !!! "


"asal tetiba je mateku jadi gelap nihh.. bila plak aku pakai spek hitam"


isshh, maksiat2.. jangan nengok or bace.. hihi


bila tuan rumah mau kucingnya de teman, dibelinya bear akibat tak cukup duit..
tapi lain plak yang jadinya.. haha
hehe..tu jee..
pm, jangan marah deh..
to be continue, part 4..


p/s : credit to ala canggung tuk picture2 nie..




Bila jari menari,

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Cik Zaiey..♥

2 comments:

  1. kiut n3 ni. kc senyum sorang2 nih. hihi.

    ReplyDelete
  2. kakchik@ella : hehe..yang naip nie lagi r kc, buat sambil tahan perut gelakk..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...