Wednesday, June 15, 2011

Mungkin last, mungkin tidak..

Assalamualaikum..
hihi..
mungkin nie last en3 dari aku sebelum aku terminate dis berukband..
dan mungkin jugak tak..
mungkin aku kan terus menulis blog, tapi bila mungkin lagi aku sendiri tak tahu..
mungkin aku harus segera terminate dis berukband, kerana mungkin benda nie akan rosakkan aku terus..
mungkin aku jugak yang tak pandai manfaatinya, dan  mungkin salah aku kerana menyalah gunakannya..
mungkin mase tak mengizinkan aku untuk terus bersama dengan beruk nie, dan mungkin bende tuu tak sesuai lagi untuk keadaan aku sekarang..
mungkin, mugkin dan mungkin..
aisshhhh, bape banyak mungkin daaa... haha


kerana dis berukband, aku jadi lalai.. banyak abiskan masa dengan online, dengan fb, dengan blog dan dengan bearshare..
kerana dis berukband, aku jadi malas dalam semua hal.. even, makan skali pun..
kerana dis berukband jugak, result ku kali nie jatuh.. 
jatuh, dan trus jatuh..
daripada PNGS 3.71 ke 3.49 ke 3.5 ke 3.55 dan tuk sem nie je aku hanya dapat 3.22..
PNGK lak juz 3.5 je..
sangat2 mengecewekan aku..
tapi pe bole buat, semuanya salah aku sendiri..

dan tuk sem depan, sem last aku..
aku janji kat diri aku, nak ubah semuanya..
tak nak lagi buang mase dengan sia2..
mungkin aku akan habiskan mase dengan study dan mungkin mase aku kan jadi lebih bermanfaat..
tapi mungkin ya, mungkin tidak.. 
hihi, bole ke aku??? 
hah, mungkin lagi !!!
arghhh, pape jelaa..

p/s : doakan kejayaan aku tuk sem depan erkk.. demi dan tuk realisasikan cita-cita famili aku, tuk nengok aku jadi seorang misi yang berjaya di dunia mahupun di akhirat..
hihi, insya allah..


Bila jari menari,

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Cik Zaiey..♥

8 comments:

  1. sama laa....p1 max pon teruk gak...sy pon cadang nk termine gak

    apepon wat tol2 next sem yek...jgn biar pointer turun disbbkn broadband tuu

    ReplyDelete
  2. semoga dpat pointer lagi tinggi next sem:)

    ReplyDelete
  3. jgn sdih2 k..
    hrap tak lalai sem nie.. :)
    risau juga rsult xkuar lg

    ReplyDelete
  4. pakai la berukben jenama len pulekkk..hooooohoo

    ReplyDelete
  5. nme pun beruk kan,hehe
    goodluck study!

    ReplyDelete
  6. kalau tu yg dirasekan terbaik, so do it! dpt kn pointer tinggi tu balik k! gud luck :)

    ReplyDelete
  7. u mobile ok.tp kwsn kl je la dpt kn.hee

    ol da best utk stdy! ^_*

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...