Sunday, January 1, 2012

aishh, ape punye perasaan lahh !!

Assalamualaikum.
urm, ri nie nak share satu crite r..
semalam baru je dapat tahu yang result
exam Lembaga Jururawat Malaysia (LJM) dah keluar..
keputusannya semua

alhamdulillah, semua nampak gembira..
macam2 post kat fb ku bace..
semua semangat nak keje, nak jadi misi la katakan..

nie hah, aishh..

tapi asal perasaan tuu takde kat diri aku..
dapat je tahu, aku bukan ke nak epi, malah rase nak nangis je..
nangis?? y???
gembira yang aku dah lulus..
atau aku epi sebab aku bakal jadi misi..
rrrgghhhh, tak sama sekali..
huhu..

sebenarnye, aku rase nak nangis sebab aku tak nak n tak nak jadi misi nihh..
walaupun 3 tahun aku blaja, aku stil tak minat bidang nih..
skit pun tak.. fullstoppp !!!!
bukan tak try tuk minat, tapi tak bleh nak minat.
tak tahu nape..
aku tak bleh,
tak bleh nak tengok patient hari2, xbleh nak tengok ragam doktor n staff nurse2 yang lain..
rrr, tak suke..
aishh, ape punye perasaan lahh !!
nape nihh..
ya ALLAH..
sepatutnye aku bersyukur..
bersyukur dengan pe yang aku dapat..
atas nikmat yang dah TUHAN bagi aku aku..
nape camni..
huhu.. moge2 semua tuu yang terbaik buat diri aku..
aku harus redha dan blaja trimenye dengan baik..
INSYAALLAH..

Bila jari menari,

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Cik Zaiey..♥

0 jari menari..:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...