Saturday, January 14, 2012

Eii, bau mulut..

Assalamualaikum.
 
urm,
"Bau Mulut"
 



mungkin ada di antara kite menganggap bende tuhh perkara biase bagi mereka..
tapi tak bagi aku..
aku paling alergic dengan bau tuhh..
bau yang paling3 aku tak suke..
dulu, kini, dan bila2 je..

pernah skali tuhh, 
tak lama, baru je minggu lepas..
aku bole dikatakan nak pengsan rr dengan bau tuhh..
ceritenye bermula bila aku memasuki class teori motosikal..
tak sangka aku jupe manusia sedemikian kat sebelah aku..
uishh, bau mulutnye..
bukan men..
rasenye kalau lalat lalu pun, bola mati taw..
haha, bukan nak mengata, tapi agak-agak rr..
 
dan aku,
pe yang aku buat??
mula2 aku main2 dengan hidung nihh jari..
 

eiii, bole tahan..



mungkin die tak perasaan yang aku nak sebenarnye nak cover bau busuk tuhh..
sib bek jugakk r..
tapi lama-kelamaan, bau tuhh makin buat anak tekak aku bergerak-gerak..
rase nak muntahh..
mual sangat2..
 
pe lagi, aku terus r keluarkan gula-gula dari beg aku..
hulurkan kat budak tuhh dengan tayangkan muka manis aku nihh..
fuhhh, sib bek die amik..
die makan, dan akhirnye bau tuhh kurangla jugak..
alhamdulillah,aku dapat balik tumpukan balik pe yang cikgu ajar dalam class tuh..
hehe..
 
 
p/s : moralnye kat sini, jagala kebersihan oral kite supaye bile jumpe je orang macam aku nihh, takdela insiden nihh berlaku lagi..
haha, pe ke jadah ayat aku nie..
men hentam jelaa..
(",)



Bila jari menari,

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Cik Zaiey..♥

1 comment:

  1. hehe..nasiblah ea, terpaksa duduk dengan orang ada bau mulut nie. Tapi kenyataan kot..benda nie perlu diambil berat, kalau tak kesian orang disekeliling. haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...