Friday, February 17, 2012

CONTEST : MOTO HIDUP VS TAGLINE BY AIMAN

Assalamualaikum.
hihi, entry ke-3 buat hari nie..
tadi sedang jenguk-jenguk blog member, tetibe tertarik dengan contest nih..
pe lagi, joinla satt..

nie hah, 

CONTEST : MOTO HIDUP VS TAGLINE BY AIMAN


like, add, follow, sume dah buat dah..
huhu, pe lagi..
jom tengok bawah..

urm, aku pilih tema 'MOTO HIDUP"
nape aku pilih yang nih??
MOTO nie besar maknenye bagi hidup aku..

dan MOTO hidup aku simple je..
"AMAR MA'RUF NAHI MUNKAR"

bersamalah kite amalkan..

ye punye maksud??
maksudnye, "mendekati perkara-perkara yang baik dan menjauhkan perkara-perkara yang tidak baik".
nak tahu lebih lanjut, klik sini.. --> sini..
kata orang, ini penting tuk kecapi kebahagiaan di akhirat..
jadi, same-samela kite amalkan erk..


kay, sekarang kite jawab soalan Aiman skit..

a) Bilakah anda start berblogger? 
-   On Blogger since December 2010
b) Apa pandangan anda tentang blog Aiman? 
-  blog yang cute macam tuannye, simple, interesting n yang paling disukai, Aiman punye header..hihi, come je.. Boboiboy nye.. Fav my adik tu.. hehe, kayla.. hope Aiman success lam semua bidang termasuk bidang blogging nih.. hihi..

p/s : pada kawan2 yang nak join, bole klik pada banner Aiman tu kay..
Bila jari menari,

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Cik Zaiey..♥

2 comments:

  1. TQ FOR JOINING !!
    4mOte entry ni utk dapat hadiah TOP REFFEARL !@!

    ReplyDelete
  2. Good luck..NAL kembali follow kamu..TQ

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...