Wednesday, February 29, 2012

Uwaaa, frust menonggeng rasenye...

Assalamualaikum.
huhu, famili dan kawan2 slalu cakap, aku tak pernah gagal, tak pernah jatuh, tak pernah down macam orang lain..
pe yang aku nak, pe yang aku mohon, pe yang aku arapkan, pasti aku kan dapat..
dari skolah rendah sampaila sekarang, dah abis blaja pun..

tapi ri nie, aku kenal pe itu rase gagal yang sebenar..
selama nih, aku hanye tengok, dengar dari jauh kegagalan orang lain tanpa rasainye sendiri..
aku nampak dorang sedih, muram durja, tension, nangis, tapi aku tak bole rase pe yang mereka rase, mereka alami..

dan ari nih, aku bersukur...
bersyukur kerana aku blaja tuk kenal erti gagal tu..
blaja tuk rase sedih, rase frust menonggeng, rase geram, rase nak marah..
isshhh, sume rr..


Uwaaa, frust menonggeng rasenye...

tapi aku puas..puas dapat rase sume tuu..
(haha, saje nak cover perasaan sebenar)

urm, mungkin de hikmah disebaliknye kan..
dan mungkin ari esok lebih baik daripada ari nih..

p/s : doa2kan tuk ulangan test jpj CZ minggu depan..huhu

Bila jari menari,

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Cik Zaiey..♥

2 comments:

  1. test jpj....xpe at last pasti akn lulus gak....semoga berjaya nanti...:)

    ReplyDelete
  2. Betul. Bila kita asyik berjaya je, kita tak sedar erti kegagalan. Kita sentiasa ada kat safe side kita takkan berusaha untuk berubah lebih maju. Keep up ok!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...