Tuesday, March 20, 2012

Keychain Oo Keychain..

Assalamualaikum.
hihi..
sebenarnye tak sure pun bile minat nak buat felt keychain nihh..
mula2, juz try buat je.. (tuk suke2, isi mase terluang)..
tapi lame ke lamaan, minat tu berubah bile ramai yang cakap,
tanganku yang keras nie rupe2nye de bakat..haha
aku pun pe lagi, buatla ikut tempahan dorang..
alhamdulillah, bole skit2 tambah duit poket..

dan kat bawah nie, contoh2 yang dah terbuat dan terjual.. hihi

meom..

little hamster..

guitar..

aiskrim..nyum2

bird..

kucing mate lebam..

froggy mate besar..
angry birds yang tak bape nak angry.. hihi

domo

love

camne, ok x???
suke???
sila2la like page nih, Cik Zaiey's Collection.. hihi

Bila jari menari,

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Cik Zaiey..♥

1 comment:

  1. dah lama nak try felt craft ni, sampai skrg xde rezki lagi. huhu. btw, comel2! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...