Tuesday, October 30, 2012

Dia Mr Right Saya..

Assalamualaikum.
Dia Mr Right Saya..
haha, sape???

die, insan yang muncul sewaktu aku sedang alami STRESS, ANXIETY, DEPRESSION n bla bla bla.
die, insan yang selalu bagi nasihat kat aku..
die, insan yang selalu ade dengan aku tatkala aku sedih, epi dan de masalah..
die, insan yang selalu bagi support kat aku, dorongan moral tuk aku berubah..
die, insan yang merubah aku yang dulu kepada aku yang sekarang..
aku yang selalu senyum, senyum dan senyum :)
alhamdulillah..









moge2, ada jodoh diantara kami..
insyaallah, amin..

p/s : moge2 die bace entry nih..hihi

Bila jari menari,

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Cik Zaiey..♥

6 comments:

  1. Amin..insyaAllah..cantik la tmpt dia bergmbr tu..paling aku suka tu deh tmpt2 mcm tu..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. mmg cantik pun CikNana..suke jugak

      Delete
  2. emoh emohhhh .. bile nop makan nasik myk . keh keh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...