Thursday, November 15, 2012

" Saya join GA 2012 Nurul Yui "

Assalamualaikum.
hihi, alhamdulillah..
bertemu kembali kite..
urm, dah lame tak join GA..
kali nie berpeluang lagi bile Cik Yui kite nie adakan GA..
okla jugakkan daripada tak buat pe..
nak join sama, jom klik banner kat bawah..






hah, apa???
nak tanya??
tanya kenapa sya join GA nie eh..


ala, takkan tak tahu..
saya join GA 2012 Nurul Yui kerana..
kerana apa eh???
hihi..mungkin kerana saya suka dia..
suka dia?? eh, takla.. 
suka dia sebab kami punyai minat yang sama..
minat pe yang sama, agak2??
kami nie suka buat craft..
kalau dia dengan page nye, Nurul Yui Collection dan saya dengan page saya, Cik Zaiey's Collection (promote page jap, hihi)..




amacam?? sama kan..

hihi, kaylahh..tu jee..


p/s : moga yui kan success dalam apa jua perkara yang dilakukan..amin :)


Bila jari menari,

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Cik Zaiey..♥

4 comments:

  1. lgkp! tq dear sudi join..moga kamu pon terus maju ya =)

    ReplyDelete
  2. singgah dan follow.. #398

    http://wanuriizatiey.blogspot.com/2012/11/saya-join-ga-2012-nurul-yui.html

    ReplyDelete
  3. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2012/11/saya-join-ga-2012-nurul-yui.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...